категорії: кіно блоґ-запис

СукNo для кіно

теґи: event проект, прем'єра, кіно, проект, украинское кино

 Вже наступної неділі 3 листопада о 19:00 в Першій столиці презентується новий проект про наше вітчизняне і незалежне кіно. «СУКNO:Сучасне українське кіно New Object» – платформа ля показу нових режисерів, створена теоретиком візуальних мистецтв Аріной Радіоновой та продюсером і організатором Кіно Мета Клуба Антоном Фроловим.

 Антон Фролов:

«Ідея створення такого проекту з’явилася  з потреби. Люди вкладають купу сил, часу, свого бажання та всього іншого, що необхідно для створення кіно. Але що потім? Його в ліпшому випадку продемонструють в контексті ще десятків робот на якомусь фестивалі, в гіршому або звичному для багатьох – автор викладе його на youtube або vimeo. Не найкраща перспектива.  Але мета нашого проекту – дати режисерам та їх фільмам шанс бути побаченими та, найголовніше – почутими: глядачами та ЗМІ. Це хороша можливість, на наш погляд, привернути увагу до українського кінематографа не тільки самих глядачів, а ще кіно-дистребютерів  та медіа-інформаційного простору».

 Аріна Радіонова:

«Першим режисером, якого ми будемо представляти в нашому проекті – Анна Рада. Крім декількох її вже відмічених різними нагородами робіт відбудеться прем’єрний показ комедійної стрічки «Дела амурные» з участю акторів відомого «Театру 19»: Сніжани Вартанян, Олега Дідика та Павла Алдошина. На презентацію до нас завітають музичні гості – тріп-хоп гурт «Plastic Redpoll». Ще ми чекаємо на почесних теоретиків кіно- та візуальних мистецтв. Та, звичайно, на купу гостей».